Offset štampa

Offsetna štampa visokog kvaliteta, na svim vrstama medija i svih formata. Sve vrste dorade, uveza, plastificiranje, štancanje, kaširanje i kartonaža. Idealno za sve vrste promo materijala (kataloge, letke, brošure, fascikle, afiše, recepte, uplatnice, radne naloge, otpremnice itd.) Štampu je moguće raditi u više od 4 boje, tako da uz standardni CMYK format uvijek možete dodati srebro, zlato ili UV lak.

Heidelberg Speedmaster SM 52
Heidelberg Speedmaster SM 52

Digitalna Štampa

Digitalna štampa visoke rezolucije u malim formatima, uz štampu na debljim materijalima do 350g/m2. Idealno za vizit kartice, ugovore, formulare kao i svu drugu štampu.

bizhub_PRESS_C1070_C1060_Studio_Picture_02
Konica Minolta bizhub press c1085

 

 

 

 

Digitalna štampa širokog formata (plotanje)

Štampanje u širokim formatima na više različitih mašina i medija. Od foto štampe visoke rezolucije do štampe potrebne za billboarde. Bilo da trebate photo Wallpapere, canvas platna, promo cerade , city light ili billboard štampu, možete nam se obratiti.

HP Latex 370

UV štampa

UV flat bed štampač u visokoj rezoluciji, koji je pogodan za štampu na ravne površine u full coloru, tako da na bilo koju ravnu površinu možete odštampati bilo koju vrstu štampe (logo, vektore ili fotografiju) u full color-u. Također, mašina posjeduje i bijelu boju, tako da se po potrebi može štampati i na transparentnim materijalima.

Mimaki UJF 3024HG
Mimaki UJF 3024HG

DTG štampa (Direct to Garment)

Direct To Garment print visokog kvaliteta, na najsavremenijem DTG printeru, pogodan za brandiranje majica, kačketa, cekera, i ostalih proizvoda od pamuka i sličnog materijala.
– print bez ograničenja u količini boja za razliku od drugih tehnika.
– Zbog mogućnosti printanja bijele boje, može se printati i na tamne materijale.
– Maksimalna veličina printa: 40 x 50 cm.
– Maksimalna rezolucija 1440 x 720 dpi.SureColor-F2000-t-shirt-printer-left-angle-product-image
Epson SureColor F2000

Autografika

Štampa i obljepljivanje vozila po najvišim standardima. Radimo na profesionalnim
Rapid Air folijama za autografiku, koje se lakiraju bezbojnom lak emulzijom radi zaštite štampe i onda lijepe na vozilo. U ovom slučaju dobijate kombinaciju vrhunskog printa, folije i zaštite samih boja od vanjskih utjecaja (pranja, grebanja, UV zraka, prljavštine), tako da sama boja nikada ne dolazi u kontakt sa okolišem.

Sito štampa

Usluge sito štampe na sve vrste promo galanterije: Majice, rokovnike, olovke, upaljače, kalendare ili nešto drugo po vašem izboru.

Promo materijali i vizualne identifikacije.

Izrada i montaža promo materijala i vizualnih identifikacija. Posjedujemo CNC mašinu, lasersko rezanje i graviranje, kao i cutter folija tako da možemo odgovoriti na sve zahtjeve brendiranja Vaših promo pultova, stalaka, prodajnih mjesta itd.