OFFSET

Offsetna štampa visokog kvaliteta, na svim vrstama medija i svih formata. Sve vrste dorade, uveza, plastificiranje, štancanje, kaširanje i kartonaža. Idealno za sve vrste promo materijala (kataloge, letke, brošure, fascikle, afiše, recepte, uplatnice, radne naloge, otpremnice itd.) Štampu je moguće raditi u više od 4 boje, tako da uz standardi CMYK format uvijek možete dodati srebro, zlato ili UV lak.

PROMO MATERIJAL I VIZUALNE IDENTIFIKACIJE

Izrada i montaža promo materijala i vizualnih identifikacija. Posjedujemo CNC mašinu,
Lasersko rezanje i graviranje, kao i cutter folija tako da možemo odgovoriti na sve zahtjeve brendiranja Vaših promo pultova, stalaka, prodajnih mjesta itd.

AUTOGRAFIKA

Štampa i oblijepljivanje vozila po najvišim standardima. Radimo na profesionalnim
Rapid Air folijama za autografiku, koje se lakiraju bezbojnom lak emulzijom radi zaštite štampe i onda lijepe na vozilo. U ovom slučaju dobijate kombinaciju vrhunskog printa, folije i zaštite samih boja od vanjskih utjecaja (pranja, grebanja, UV zraka, prljavštine), tako da sama boja nikada ne dolazi u kontant sa okolišem.

UV ŠTAMPA

UV flat bed štampač u visokoj rezoluciji, koji je pogodan za štampu na ravne površine u full coloru, tako da na bilo koju ravnu površinu možete odštampati bilo koju vrstu štampe (logo, vektore ili fotografiju) u full color-u. Također, mašina posjeduje i bijelu boju, tako da se po potrebi može štampati i na transparentnim materijalima.

SITO ŠTAMPA

Usluge sito štampe na sve vrste promo galanterije: Majice, rokovnike, olovke, upaljače,
kalendare ili nešto drugo po vašem izboru.

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa visoke rezolucije u malim formatima, uz štampu na debljim materijalima do 350g/m2. Idealno za vizit kartice, ugovore, formulare kao i svu drugu štampu.

PLOTANJE

Štampanje u širokim formatima na više različitih mašina i medija. Od foto štampe visoke rezolucije do štampe potrebne za billboarde. Bilo da trebate photo wallpapere, canvas platna, promo cerade , city light ili billboard štampu, možete nam se obratiti.